skip to Main Content
Volg ons op Facebook en doe mee met leuke winacties.

Poetswonder met gratis sponsje

 8,00

159 op voorraad

Beschrijving

Poetswonder met gratis sponsje

De Groene Beer Poetswonder is uitermate geschikt voor een water- en vuil afstotende reiniging van elke moeilijk te reinigen gladde ondergrond. Denk vooral aan het vuil- en water afstotend schoonmaken van uw wasbak. Poetswonder reinigt, onderhoudt, polijst en beschermt ook metalen en legeringen als goud, zilver, messing en aluminium. Gebruik het gerust op kunststoffen- of geëmailleerde armaturen in de badkamer,  reiniging van ligbaden en douchebakken, roestvrijstalen- en verchroomde elementen, keramische- en inductie kookplaten, granieten aanrechten. Poetswonder is juist geschikt voor het echte zware werk als: de binnenzijde van uw oven of magnetron, de BBQ, de aanslag op kunststof kozijnen en -tuinmeubelen boten en caravans, velgen van  auto’s, zwarte schoenstrepen op deuren of zelfs roetaanslag aan de binnenzijde van uw open haarddeur.

Gebruik:
Met een vochtig (bijgevoegd) sponsje over de poetswonder wrijven waardoor er schuim ontstaat. Daarna onder enige druk (niet te hard) het vervuilde oppervlak reinigen / polijsten. Het schone oppervlak met water afspoelen of afnemen met een vochtige microdoek en eventueel opwrijven met de spiegeldoek.
Let op: Niet gebruiken op matkleurig roestvrijstaal. Probeer bij twijfel het product eerst op een onopvallende plaats uit.
Back To Top