skip to Main Content
Volg ons op Facebook en doe mee met leuke winacties.

Verzending en verzendkosten

Verzendkosten is meestal een punt van discussie waar we hier wel even een uitleg voor willen geven.
Het zijn (inmiddels vooral bij kleine bestellingen behoorlijke) kosten die Post.nl – DHL en UPS aan ons doorberekenen (€ 6,95 tot 30 kg)  waar u noch wij iets beter van worden.
Vooral het bestellen van bijvoorbeeld een enkel rubbertje van enkele euro’s  kan betekenen dat uw verzendkosten hoger zijn dan uw bestelling.
Weet dat het niet onze bedoeling is te verdienen aan de verzendkosten maar dat we het op de website niet anders kunnen instellen dat ook kleine bestellingen (zelfs die in een envelop zouden passen) in eerste instantie voor de volle verzendkosten worden belast.

Wij bieden u de volgende mogelijkheden voor verzending:

  1. Binnen Nederland €4,95.
  2. Internationale zending (Belgie, Luxemburg, Duitsland) €5.95. Andere landen zijn op verzoek ook mogelijk.
  3. Afhalen in Zeewolde is ook mogelijk op afspraak. Uiteraard geen verzendkosten.
  4. Een bestelling boven de € 75,- is gratis. Alle verzendkosten zijn geheel voor onze rekening. U kunt dit handmatig aanvinken.
  5. Gedurende de laatste vrijdag van elke maand, zijn alle (op deze vrijdag) bestelde en betaalde artikelen via onze website vrij van verzendkosten, bij een bestelling van € 25,- of meer.
    U zult uw pakket dan op zaterdag, maandag of  dinsdag via DHL kunnen verwachten.

De hiergenoemde bedragen ( €25,- en €75,-) zijn natuurlijk inclusief BTW. Aan u de keuze!

Vanuit de wetenschap dat  CBS budgetonderzoek heeft vastgesteld dan een gemiddeld gezin jaarlijks meer dan € 300,- aan schoonmaak artikelen uitgeeft lijkt het ons  (zelfs met de veel zuiniger en milieuvriendelijker artikelen van Groene Beer) geen probleem om uw jaarlijkse bestelling zonder verzendkosten te laten plaatsvinden. Het met elkaar in de straat  een bestelling doen is wellicht ook een zeer goede optie in deze.

Vertrouwend u met deze mogelijkheden voldoende opties te hebben gegeven.

Retourneren

Is het artikel niet naar uw smaak of toch misschien groter of kleiner dan u verwacht? U mag binnen twee weken uw artikel retourneren. Wel wetende dat de retourkosten voor de koper zijn. Zodra wij het artikel hebben ontvangen storten wij het bedrag van de artikelen retour.

Mocht er onverhoopt iets met het artikel aan de hand zijn dan proberen wij met u een redelijke oplossing te vinden. De artikelen worden voor verzending gecontroleerd. U dient altijd via de e-mail een foto van het defect aan ons te sturen zodat wij dit goed kunnen beoordelen.

Wij zullen eerst proberen het artikel te vervangen door een nieuw artikel. Mocht dit niet mogelijk zijn zoeken we een andere oplossing.

Back To Top