skip to Main Content
Volg ons op Facebook en doe mee met leuke winacties.

De 6 G’s

Goedkoper:

Gemiddeld besteedt een Nederlands gezin per jaar zo’n 400 Euro* aan schoonmaakmiddelen.
Door de lange levensduur en doordat u minder producten voor de gehele schoonmaak nodig heeft kunt u met Groene Beer hierop enorm besparen.

Gemakkelijker en sneller:

Met onze producten maakt u professioneel schoon. Professionele glazenwassers bijvoorbeeld gebruiken ons raamsysteem omdat het snel, goed en gemakkelijk werkt.

Garantie:

U heeft de garantie dat u werkt met een eerlijk en betrouwbaar product dat reeds in duizenden huishoudens wordt gebruikt. Daarnaast heeft u één jaar garantie op alle wanten en doeken en drie jaar garantie op alle systemen. Bij normaal gebruik gaan de meeste (bodem) doeken zeer lang  (vaak wel 3 -10 jaar) mee. Reden waarom winkels als Hema en Blokker deze kwaliteit niet eens willen verkopen.

Gezonder:

Zonder gebruik te hoeven maken van chemische schoonmaakmiddelen geven alle producten een beter resultaat. Dit is uiteraard gezonder om mee te werken. Onze Bodemdoek stof bijvoorbeeld trekt alle stof aan en vermindert de kans op allergische reacties door rondzwevend stof (bijv. bij astmapatiënten).

Geen giftige chemicaliën: 

Werken met Groene Beer is absoluut veilig in de buurt van kinderen.
Alle producten zijn bijna volledig afbreekbaar in de natuur. Dus voor een leefbare toekomst is het goed om met Groene Beer te werken.

Geen verspilling van water:

Bijna niet te geloven maar met onze sproeiflacon in combinatie met de doeken bespaart u ook nog eens het gesjouw met emmers water. Een eerlijke en persoonlijke bijdrage aan een schoner milieu!

Groene Beer Quality Home shopping met GB-Pro:

U kunt de unieke schoonmaakartikelen van Groene Beer herkennen aan het Quality Home Shop en/of het GB-Pro-label dat op of aan de Groene Beer producten zit. Dit label staat garant voor de meest duurzame, en professioneel hoogwaardige kwaliteit en voor een hoogwaardige kwaliteit van de vezels en voor duurzame producten. De producten van Groene Beer garanderen een blijvend, optimaal reinigingsvermogen en een zeer lange levensduur. Bij Groene Beer draait het om kwaliteit die zowel tot uiting komt in al onze producten als in de zorg voor gebruikers van Groene Beer producten. Ook de hoogstaande producten van VIP vallen onder de Quality Home Shops. Deze hebben een eigen label. We zijn trots op mensen die (net als u) een persoonlijke bijdrage willen leveren aan een beter milieu. Via onze milieu consulenten, waarvan sommigen aan huis hun eigen Quality Home Shop hebben, bieden we u het maximale op het gebied van snel, persoonlijk en professioneel advies. U kunt hen ook bellen voor een gezellige avond over duurzaamheid.

*Bron: CBS Budgetonderzoek

Back To Top