skip to Main Content
Volg ons op Facebook en doe mee met leuke winacties.

Wie zijn wij?

Wij zijn een internationale Nederlandse verkooporganisatie welke via het internet en met consulenten actief is in Nederland, Belgie, Groot Brittannië en Duitsland. Ontstaan in 1992 werd Groene Beer aan het einde van de vorige eeuw snel populair.
Al in 1998 werd door de consumentenbond een vergelijkend warenonderzoek gedaan hierbij kwamen het Nederlandse merk Groene Beer op de voet gevolgd door het veel duurdere Duitse Hara als verre weg de beste milieuvriendelijke producten uit de bus.
Groene Beer producten zijn onder de naam GBPro bekend geworden als bestsellers op Amazon.de, Bol.com en onze eigen website.

Ingrid Visser heeft een grote passie voor haar bedrijven. Samen met haar team zet ze zich in voor het steeds groter wordende Groene Beer. We mogen steeds meer vaste klanten ontvangen en Groene Beer uitbreiden met nieuwe producten die onze milieuvriendelijke en duurzame producten goed ondersteunen. Ondertussen is het bedrijf uitgebreid met Gobelin tassen, tafelkleedjes en een overkoepelden groothandel.

http://blikopzeewolde.nl/groot-door-de-microdoek/

Back To Top